NL / FR / EN

Betrouwbare led-noodverlichting van CLP

CLP begrijpt dat noodverlichting een essentieel onderdeel is van de veiligheidsvoorzieningen in industriële gebouwen en kantoren. Onze verlichting is ontworpen om te zorgen voor zichtbaarheid tijdens noodsituaties. Dat kan gaan van stroomuitval tot brand of andere calamiteiten, waarbij de normale verlichting mogelijk uitvalt. Het doel van noodverlichting is om mensen te helpen oriënteren zodat ze de snelste en veiligste weg te vinden bij een evacuatie in het geval van een noodsituatie. Daarvoor biedt ons led-verlichtingsbedrijf op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke veiligheidsvoorschriften. Na een grondige analyse van de ruimte, zal een geïndividualiseerd lichtplan opgesteld worden door onze ervaren experts.

industriële noodverlichting betrouwbaar veilig

Noodverlichting: Veiligheid staat centraal

Onze geavanceerde noodverlichtingssystemen bestaan uit hoogwaardige led-armaturen en krachtige lithium batterijen. Ze bieden een scala aan cruciale functies, zoals vluchtwegverlichting, antipaniekverlichting en verlichting van nooduitgangen. Bij CLP plaatsen we deze noodverlichting op strategische locaties. Dit gaat om locaties waar jouw medewerkers zich bevinden, zoals gangen, trappenhuizen, uitgangen en andere cruciale gebieden. Met de betrouwbare oplossingen van CLP kan je voldoen aan alle veiligheidsnormen en de bescherming van jouw personeel waarborgen.

PROJECTEN

Realisaties in de
schijnwerpers

CLP heeft een uitgebreid portfolio van noodverlichtingsprojecten die we met succes hebben voltooid. Ontdek hier de vele toepassingsmogelijkheden van led-verlichting voor noodsituaties.

NEEM CONTACT OP

Ben je op zoek naar hoogwaardige en energiezuinige noodverlichting voor jouw industriële ruimte? Neem dan contact op met CLP. Wij delen graag ons advies.