NL / FR / EN

Uitgelichte realisaties

Van werkplaatsverlichting tot het verlichten van openbare gebouwen: onze expertise in het ontwerpen en implementeren van uniek ontworpen led-verlichtoplossingen is zeer uitgebreid. CLP hanteert scherpe prijzen die concurrerend zijn op de markt. Ons team van experten ontlast je van A tot Z en garandeert een uitstekende kwaliteit. Door de opzet van ons bedrijf, kunnen we industriële projecten aan van verschillende omvang in de hele Benelux en Duitsland. De complexiteit maakt niet uit. Ontdek hier een overzicht van enkele projecten met betrekking tot industriële led-verlichting. Wij zijn trots op onze afgeronde realisaties en kijken ernaar uit om samen met jou een verlichtingsproject te realiseren.

PROJECTEN

Realisaties in de
schijnwerpers

Onze led-oplossingen integreren naadloos bij bedrijven uit verschillende sectoren en met verschillende verlichtingsbehoeften. Klaar om jouw licht te laten schijnen over deze projecten?

NEEM CONTACT OP

Ben je op zoek naar duurzame en energiezuinige verlichting voor jouw bedrijf of gebouw? Contacteer ons om je industriële led-verlichtingsproject verder te bespreken. Wij helpen je graag verder.

Naast industriële led-verlichting
bieden we je ook nog…