NL / FR / EN

Led-sportverlichting

C-Lightprojects is de ideale partner voor al jouw sportverlichting. Led-verlichting biedt de perfecte oplossing voor het verlichten van sportfaciliteiten. Zowel binnen als buiten. Of je nu een voetbalveld, tennisbaan, atletiekbaan of een andere sportomgeving wilt verlichten: CLP bezit de expertise om je te helpen bij het ontwerpen en installeren van de juiste verlichting.

Voetbal-Schema
Voetbal-heatmap

Sportverlichting: Kwaliteit en energiezuinigheid

Onze verlichting is energiezuinig. Het biedt een hoge lichtkwaliteit. De zichtbaarheid op het veld verbetert en de veiligheid van spelers en toeschouwers wordt verhoogd. Bovendien zijn onze led-armaturen duurzaam en vereisen ze weinig onderhoud, waardoor je tijd en geld bespaart. Wij bieden hoogwaardige en duurzame ledverlichting aan die op maat wordt geproduceerd in nauwe samenwerking met fabrikanten. Bovendien biedt CLP, als betrouwbare lichtpartner, een uitstekende service. Zowel op korte als lange termijn.

PROJECTEN

Sportverlichting in de schijnwerpers

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de led-verlichting van jouw sportzaal of -terrein? Ontdek hier enkele sportfaciliteiten zoals Health Designers die verlicht werden door C-Lightprojects.

NEEM CONTACT OP

Wil jij jouw sportevenement naar een hoger niveau tillen en/of de sportfaciliteiten veiliger en energiezuiniger maken? Neem vandaag contact op met CLP.