NL / FR / EN

Industrieel led-verlichtingsbedrijf: missie en visie

CLP (of C-Lightprojects) is een verlichtingsbedrijf dat gespecialiseerd is in toepassingen voor industriële led-verlichting. Wij begeleiden ondernemers uit de Benelux en Duitsland. Zodanig dat zij de juiste keuze kunnen maken, door ons verlichtingsadvies op maat. Wanneer je beslist om CLP in te schakelen voor jouw volgende verlichtingsproject, kan je rekenen op de jarenlange ervaring van onze experten. Zowel op vlak van voorbereiding (lichtplan), uitvoering/installatie als service. Duurzame led-verlichting is steeds het uitgangspunt, rekening houdend met je specifieke behoeften. Het assortiment van CLP is zeer breed waardoor elk project bespreekbaar is. Door een constructieve samenwerking met fabrikanten bieden wij hoogwaardige producten in een competitieve prijsklasse.

Onze visie

Op lange termijn willen we een rol spelen in de transitie naar duurzame industriële led-verlichtingssystemen, waardoor bedrijven uit de Benelux en Duitsland hun energierekeningen kunnen verminderen en tegelijkertijd bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet. We willen onze kennis en expertise op vlak van led-verlichting blijven ontwikkelen. Bovendien willen we kwaliteitsvolle producten aanbieden aan prijzen die toegankelijk zijn.

led-verlichting

ONZE MISSIE

Duurzame
led-oplossingen

Bij CLP willen we bedrijven uit de Benelux en Duitsland helpen bij het verminderen van hun energieverbruik, alsook het vergroten van hun impact op het milieu. We doen dit door in te spelen op energiezuinigheid én duurzaamheid. Ons team biedt op maat gemaakte, hoogwaardige én kosteneffectieve led-oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten. Rekening houdend met het budget.

NEEM CONTACT OP

Op zoek naar energiezuinige en duurzame verlichting voor jouw industriële ruimte of omgeving? C- Lightprojects kan je helpen met het maken van de juiste keuze.