NL / FR / EN

Led verlichtingen

Bij CLP gaan we veel verder dan alleen het leveren en installeren van led verlichtingen. Wij bieden je een totaaloplossing op maat. Van het eerste adviesgesprek tot en met het onderhoud, na de professionele installatie. Industriële led-verlichting biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingssystemen.

OVERZICHT PRODUCTEN

Onze led verlichtingen

Wil je je bestaande led verlichtingen upgraden of een nieuw systeem laten installeren: bij C-Lightprojects kan het allemaal. Hieronder vind je een overzicht van onze producten.

Toepassingsgebieden

Led verlichtingen in de spotlight

Nood aan een duurzame oplossing die voldoet aan de huidige vereisten? Of je nu wilt besparen op jouw energierekening, een betere lichtspreiding wenst of de levensduur van je verlichting wilt verlengen: wij bieden maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Profiteren van de voordelen die industriële led-verlichting biedt. Vertrouw op de expertise en innovatieve aanpak van CLP.

Waarom zou je kiezen voor RE-LIGHTING van CLP?

Bespaar kosten
Upgrade de verouderde verlichtingssystemen van jouw gebouw naar energiezuinige alternatieven. Zie je energierekeningen drastisch dalen. Besparen op algemene energiekosten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Kies voor duurzaamheid
Verminder je ecologische voetafdruk en voldoe aan de groeiende vraag naar duurzame keuzes van klanten. Door te investeren in duurzaamheid-initiatieven zoals re-lighting, laat je zien dat jouw organisatie zich bewust is van haar sociale en milieuverantwoordelijkheid. Bovendien toon je aan dat je bereid bent om van milieuvriendelijkheid een prioriteit te maken.

Premie
Via Fluvius kan je als onderneming een premie aanvragen voor relighting. De premie geldt voor alle gebouwen van vóór 2006 en kan slechts éénmaal per ruimte worden toegekend. De datum van de eindfactuur moet tussen 1/01/2023 en 31/12/2024 liggen en je kan het aanvragen voor een maximumbedrag van 20.000 euro. Meer informatie vinden  én je aanvraag doen kan via de site van Fluvius.

TL-lamp verdwijnt vanaf 25 augustus
Denk eraan, vanaf 25 augustus is er een verbod installatie van lineaire fluorescentielampen – TL lampen (T5 en T8). De EU streeft ernaar energieverslindende lampen zo veel mogelijk te bannen. Een nieuwe verordening bepaalt daarom dat heel wat lampen met hoger energieverbruik of schadelijke stoffen vanaf 25 augustus 2023 niet meer mogen worden gebruikt.

Verhoogde productiviteit
Creëer een verbeterde sfeer en verhoog de productiviteit op de werkplek. Met de juiste verlichting kunnen werknemers zich beter concentreren en vermoeidheid verminderen. Daarnaast draagt het bij aan een gezonde en comfortabele werkomgeving. Hierdoor voelen medewerkers zich goed en zijn ze gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

Kies voor CLP’s re-lighting om kosten te besparen, duurzaamheid te bevorderen en de productiviteit te verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een efficiënte en kwalitatieve verlichtingsoplossing voor jouw bedrijf.

PROJECTEN

Led verlichtingen
in de spotlight

Onze industriële LED-oplossingen zijn uiterst veelzijdig en kunnen worden toegepast in een groot aantal industrieën die aan een breed scala aan verlichtingsbehoeften voldoen.

NEEM CONTACT OP

Onze industriële LED-oplossingen zijn uiterst veelzijdig en kunnen worden toegepast in een groot aantal industrieën die aan een breed scala aan verlichtingsbehoeften voldoen.