NL / FR / EN

Led-verlichting voor kantoren gebouwen

CLP heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en implementeren van led-verlichtingsoplossingen voor openbare gebouwen. Onze gekwalificeerde experts werken nauw samen met klanten om specifieke verlichtingsbehoeften te begrijpen. Op basis daarvan wordt een gespecialiseerd lichtplan ontworpen dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Rekening houdend met de vereisten en het budget.

led-verlichting openbare gebouwen

Energiezuinig
en duurzaam

Onze led-verlichting voor openbare gebouwen is niet alleen energiezuinig en duurzaam, maar biedt ook een betere lichtspreiding, minder onderhoud en een langere levensduur dan traditionele verlichtingsoplossingen. Openbare gebouwen hebben vaak kritische verlichtingsbehoeften. Variërend van kantoorverlichting en verlichting voor vergaderruimten tot gangen en openbare ruimtes. Led-verlichting van CLP staat garant voor een energiezuinige en kosteneffectieve oplossing die kan helpen om je energiekosten te verlagen, alsook de ecologische voetafdruk van je bedrijf te verminderen.

PROJECTEN

Realisaties in de
schijnwerpers

Onze op maat gemaakte led-oplossingen hebben bewezen de verlichtingssterkte en veiligheid van buitenomgevingen te verbeteren, tegelijkertijd worden de energiekosten verlaagd. Ontdek hier onze energiezuinige projecten.

NEEM CONTACT OP

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de led-verlichting van openbare gebouwen, dan ben je bij CLP aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen.