Getax Logistics

Realisatie Ecolab – Gebouw van Getax Invest

Realisatie Ecolab - Gebouw van Getax Invest

GETAX/ ECOLAB Tessenderlo heeft het relighting project voor voor 2 hallen aan C-Light Projects toe vertrouwd.

Hier heeft CLP Industrial Lighting gebruik gemaakt van het Corshine LED Lenear Lighting systeem met een selectieve vermogen van 50/70 watt, welk door een dip switch kan aangepast naar wens.

In dit project werd gebruik gemaakt van 8-aderig draag profiel waardoor men eenvoudig verschillende functies in 1 lijn kan toewijzen.

Het energie zuinige LED systeem werd ook voorzien van intelligente automatisering waardoor het licht enkel geschakeld wordt wanneer er aanwezigheid gedetecteerd wordt en weer automatisch is gewenste dimbare stappen wanneer er geen beweging gedetecteerd wordt. Deze functie is snel en eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone of PC.

Door deze relighting met smart functie gaat onze klant tot wel 70% van zijn originele energie verbruik kunnen besparen, verder zullen de onderhoudskoste ook aanzienlijk verminderen daar het systeem een L90 levensduur heeft (54.000uren), beveiligd is tegen overbelasting en een garantie van 5 jaar geniet.

Wenst U uw onderneming ook future proof te verlichten, besparen op uw energie verbruik, uw CO2 uitstoot te verminderen, een Fluvius relighjting premie te ontvangen van tot wel 20.000€ per afgesloten ruimte?

Neem dan zeker contact met ons op sales2@c-lp.eu

Of bezoek onze website www.c-lp.eu

Of bent U installateur of doe het zelver bezoek onze webshop www.clightstore.eu

HEB JE EEN VRAAG?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of door gebruik te maken van het contactformulier.

Andere projecten in de
schijnwerpers