NL / FR / EN
led-verlichting Mecona Opglabbeek

Mecona Opglabbeek

De 400 Watt kwikdamp lampen werden vervangen door 120 watt LEDs, mits een kleine aanpassing aan de bestaande armaturen voorgenomen door de C-Light Project installateurs, konden de LEDS geïnstalleerd worden.

Het resultaat weinigen verbruik +/- 300 Watt per lamp ( voorschakeling mee gerekend), konden we een verbetering van 80 % meer licht realiseren. Bij Led is er ook geen opstart tijd meer nodig, verder heeft een LED gemiddeld ook een levensduur die ongeveer 5 keer hoger ligt dan een kwikdamp lamp.

De TL’s in het magazijn en kantoor ruimtes in het magazijn zijn ook vervangen door LED TL’s. Het verbruik per oude TL lamp van 1,5 meter lag bij zo’n 70 Watt ( = 58 Watt + voorschakeling) door naar LED over te schakelen hebben we een effectief verbruik van maar 25 Watt per lamp.

Partners

Tegenwoordig wordt er veel over duurzaamheid gesproken. Bij CLP is dat niet anders. Samen met onze partners maken wij er dagelijks werk van.

HEB JE EEN VRAAG?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of door gebruik te maken van het contactformulier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *